Pack-it!

Pack-it! är en serie små och packbara barnartiklar för resa och hemmabruk från tillverkaren Koo-di. Alla Pack-it! produkter packas i en liten påse när de inte används och är både lätta och små att ta med tex i ett handbagage eller under barnvagnen vare sig du reser med barn eller bara är utanför hemmet.

Visar 1 till 6 av 6 produkter
Pack-it! Hip Carrier
Pack-it! Hip Carrier Packbar bärsele (grå) 199:-
Pack-it! Bedtime blind
Pack-it! Bedtime bli... Mörkläggning till fönster 349:-
Pack-it! Seat Harness
Pack-it! Seat Harnes... Resebarnstol (grå) 199:-
Pack-it! Sun protection
Pack-it! Sun protect... Solskydd barnvagn 229:-
Pack-it! Rain cover
Pack-it! Rain cover Regnskydd till stroller 269:-
Pack-it! Transportbag
Pack-it! Transportba... Barnvagnsväska 279:-

Pack-it! - Packbara barnartiklar


Barnresebutikens smarta produkter från Pack-it är fantastiska hjälpmedel på din resa med barn. Alla Pack-it! produkter är små och lätta och packas enkelt i en liten påse som får plats i handväskan, handbagaget eller i dagryggsäcken. Perfekta att använda på barnsemestern eller när du är utanför hemmet.

I vårt Pack-it! sortiment ingår resebarnstol, bärsele för barn och baby, sol- och insynsskydd och extra strollerbag till barnvagnen, rese- och förvaringspåse till stroller samt en smart poncho för matning och andra kladdiga tillfällen.

Pack-it! produkterna packas i en liten påse när de inte används. Produkterna väger lite och tar liten plats. Perfekt för den aktive och resande småbarnsföräldern.