Barnresebutiken Logo

Till kassanVectorCreated using Figma
  • Startsidan
  • Om oss

Om oss

Om oss


Barnresebutiken.se

Barnresebutiken.se ägs och drivs sedan 2012 av barnföräldrarna Per Jarl och Kairi Kasemaa. Vi har under många år haft möjligheten att resa mycket till olika länder. Efter att vi fått våra två söner har vi fortsatt resa så mycket vi har kunnat och hunnit. Tillsammans med våra barn har vi, förutom kortare resor, bland annat besökt Sydafrika, Sri Lanka, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Thailand, Malaysia, Vanuatu, Singapore och Hongkong.

Som en del av vårt reseintresse har vi sökt efter och samlat produkter som vi har funnit smarta och praktiska när man reser med barn och skapat Barnresebutiken.se. Som utgångspunkt har vi letat efter och valt ut produkter som är lätta, ihopvikbara, tar liten plats och som samtidigt är praktiska, smarta och som underlättar när man reser med barn. Många av produkterna (eller liknande) har vi själva använt på våra resor.

Vad man tar med sig när man reser med barn beror av olika saker bland annat barnets ålder, vart man åker och hur länge man ska vara borta. Vi hoppas och tror att du genom att ta med bra och praktiska saker när du reser med dina barn kan göra resan enklare, roligare och bekvämare både för dig och dina barn.

Sedan uppstarten av Barnresebutiken 2012, så har vi startat butiker även utanför Sverige och idag finns vi i Finland, Danmark och Estland:

Finland: www.matkamuksu.com
Danmark: www.smalltraveller.dk
Estland: www.reisipisik.eeBarnreseguiden.se

Förutom Barnresebutiken.se har vi även skapat Barnreseguiden.se . Här hittar du massor med information och tips om att resa med barn baserat på både våra egna och andras erfarenheter. Här kan du bland annat läsa om:

Tips och råd: Här hittar du bland annat tips och råd om att flyga med barn, om bilsemestern, att välja boende, hur du kan spara pengar, dina rättigheter som resenär, hur du bäst hyr bil och mycket annat.

Att ta med: Tips om vad man kan ta med på resan och förslag till packlistor. 

Hälsa och säkerhet: Samlad information om hälsa och säkerhet som bland annat innehåller information om vaccinering, insektsskydd, solning, magsjuka, reseförsäkringar mm.

Destinationsguider: Roliga saker att göra med barn på populära destinationer. Här finns information och tips från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Thailand, Turkiet, Egypten och Kanarieöarna. Du hittar även information om transport till, från och inom respektive land (flyg, båt, tåg etc), länkar till olika boendeformer (hotell, vandrarhem, camping, lägenhetshotell etc) och förslag på hemsidor med bra turistinformation.

Inspiration: Artiklar, filmer och boktips om att resa med barn.

Ha en riktig skön och trevlig resa!
Per och Kairi