Barnresebutiken Logo

Till kassan
  • Startsidan
  • Om oss

Om oss

Om oss


Barnresebutiken.se

Barnresebutiken.se ägs och drivs sedan 2012 av barnföräldrarna Per Jarl och Kairi Kasemaa. Vi har under många år haft möjligheten att resa mycket till olika länder. Efter att vi fått våra två söner har vi fortsatt resa så mycket vi har kunnat och hunnit. Tillsammans med våra barn har vi, förutom kortare resor, bland annat besökt Sydafrika, Sri Lanka, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Thailand, Malaysia, Vanuatu, Singapore och Hongkong.

Som en del av vårt reseintresse har vi sökt efter och samlat produkter som vi har funnit smarta och praktiska när man reser med barn och skapat Barnresebutiken.se. Som utgångspunkt har vi letat efter och valt ut produkter som är lätta, ihopvikbara, tar liten plats och som samtidigt är praktiska, smarta och som underlättar när man reser med barn. Många av produkterna (eller liknande) har vi själva använt på våra resor.

Vad man tar med sig när man reser med barn beror av olika saker bland annat barnets ålder, vart man åker och hur länge man ska vara borta. Vi hoppas och tror att du genom att ta med bra och praktiska saker när du reser med dina barn kan göra resan enklare, roligare och bekvämare både för dig och dina barn.

Sedan uppstarten av Barnresebutiken 2012, så har vi startat butiker även utanför Sverige och idag finns vi i Finland, Danmark, Estland och EU:

Finland: www.matkamuksu.com
Danmark: www.smalltraveller.dk
Estland: www.reisipisik.ee
EU: www.smalltraveller.eu

Ha en riktig skön och trevlig resa!
Per och Kairi