Barnresebutiken Logo

Till kassanVectorCreated using Figma

Bälteskuddar för resa

Att låta ditt barn åka taxi eller buss utan bälteskudde eller bilbarnstol på resan är inte tilltalande. Samtidigt så är de vanliga bälteskuddarna och bilbarnstolarna som används hemma ofta stora och otympliga att ta med på resan. Sedan ett par år tillbaka finns det bälteskuddar som är avsedda att ta med på resan att användas tex i transfertaxin till och från flygplatsen, på bussresan, i hyrbilen men även för samåkning till skola och dagis.

Trunki BoostApak

Trunki Boostapak kombinerar två produkter i en. Dels så omvandlas den enkelt till en portabel bälteskudde och dels fungerar den som ryggsäck och handbagage till resan med 8 liters lastutrymme. När Trunki BoostApak ska användas som bälteskudde fälls ryggsidan och sidohandtagen ut och en ergonomisk sits, med avtagbar och tvättbar klädsel, frigörs för barnet att sitta på. I bälteskuddens ryggparti finns en bältessträckare som ser till att bilbältet kommer på rätt ställe över barnets bröst och inte över halsen. Trunki BoostApak är trafikgodkänd och testad enligt ECE R44 och R129 och är tänkt för barn mellan 4-12 år som väger 15-36 kg. Läs mer om Trunki BoostApak.
BubbleBum

Den uppblåsbara bälteskudden BubbleBum uppfanns av barnföräldern Grainne Kelly, som reste mycket och som under sina resor saknade ett sätt att enkelt och säkert kunna åka tax med sina barni utan att ta med en bilbarnstol hemifrån. När en Bubblebum ska användas blåses den upp, sätts i baksätet och säkerhetsbältets höjd regleras med en bältessträckare så att bältet sitter på rätt sätt över barnets bröst. När Bubblebum inte används så rullas den ihop och packas i en transportpåse som får plats i tex handbagaget, ryggsäcken eller i resväskan. Bubblebum är trafikgodkänd och testad enligt EU ECE R44.04 och US FMVSS 213 och är tänkt för barn mellan 4-11 år som väger 15-36 kg. Lär mer om Bubblebum.


Alla Barnresebutikens bälteskuddar för resa i hittar du i sektionen Bälteskuddar & Bilkuddar.